Retur și garanție

Produsele comercializate pe padforce.ro, pot fi returnate in termen de 14 de zile lucratoare de la data intrarii in posesie a produselor.

Clientul are dreptul sa denunte unilateral contractul la distanta, in termen de 14 zile lucratoare, fara a invoca vreun motiv. Costul returului este gratuit, se restituie contravaloarea produsului returnat si se retine costul transportului initial si taxa de ramburs daca este cazul. Fac exceptie comenzile returnate cu valoarea de peste pragul de livrare gratuita si care nu au taxa de transport aplicata, la acestea se percepe un cost de retur in valoare de 20 lei si se retine taxa de ramburs initiala daca este prezenta.

Pentru comenzile cu mai multe produse returnate partial, se retine costul transportului initial din valoarea produsului returnat, iar in cazul comenzilor cu transport gratuit returnate partial se retine 20 lei pentru retur.

Daca produsul nu este ridicat de catre client de la cureir si el se intoarce la noi, clientul se obliga in achitarea taxei de transport initiala si se restituie clientului contravaloarea produselor fara taxa de transport initial achitata. Daca produsele neridicate sunt comandate cu plata la livrare, se solicita achitarea taxei de ramburs si costul de transport prin transfert bancar conform termeni si conditile noastre de utilizare si contractul intre vanzator si client acceptat la plasarea comenzi.

Pentru a renunta la un produs trebuie sa ne trimiteti o instiintare cu referire la acest lucru, pe e-mail comenzi@padforce.ro.

Returul produsului se va face doar dupa comunicarea telefonica a adresei la care se va expedia produsul de catre consultantii nostrii de vanzari.

Produsul returnat NU trebuie sa prezinte urme de utilizare, trebuie sa fie returnat in ambalajul original (intact) cu toate accesoriile si etichetele intacte si sa fie insotit de actele care-l insoteau in momentul livrarii.

Daca produsul returnat este deteriorat sau prezinta clare semne de utilizare astfel incat nu va putea fi vandut ca produs nou, ne rezervam dreptul de a refuza primirea produsului.

In cazul in care doriti sa returnati produsele primite va rugam sa ne contactati inainte telefonic sau prin e-mail pentru a stabili detaliile de returnare.

Pentru produsele personalizate nu exista posibilitatea de returnare.

Pentru produsele din categoria Dopuri căști In-Ear daca produsul este sigilat și nu a fost folosit sau daca nu este compatibil cu modelul specificat pe pagina de vânzare există posibilitatea de returnare. În cazul în care produsul a fost folosit sau desigilat nu mai există posibilitatea de returnare.

Rambursarea contravalorii produsului se va face in termen de maxim 14 de zile de la receptionarea returului. Banii se returneaza intr-un cont bancar comunicat de catre dvs.

Returul produselor se poate face doar de pe teritoriul Romaniei.

Pentru varianta completa a Ordonantei de Urgenta nr. 34/2014 consultati link-ul:

http://www.anpc.gov.ro/anpcftp/legislatie/oug_34_140616.pdf

Pentru orice nelamurire va rugam sa ne contactati prin email la comenzi@padforce.ro.