Disclaimer

PadForce este o afacere independentă care se ocupă cu vânzarea de piese de schimb și accesorii pentru căștile Beats, Bose, Logitech, Razer și alte multe alte branduri de căști. Nu suntem în nici un fel conectați cu Apple® sau Beats Electronics, LLC. Nu vindem căști sau produse fabricate de Apple® sau Beats Electronics, LLC.

Toate produsele de pe acest website sunt vândute numai pentru utilizarea lor după vânzare și sunt compatibile cu produsele originale vândute de marile branduri. Toate codurile de produse, modelele, numele și caracteristicile produselor sunt folosite doar pentru identificarea modelelor de dispozitive compatibile și nici un produs vândut de noi nu face parte sau produs de Beats Electronics, LLC, produsele noastre nu sunt aprobate de Beats Electronics, LLC, compatibilitatea lor find garantata doar de noi si nu de brandurile căștilor sau altor dispozitive.

Toate cuvintele precum Beats Pill®, Beats Pro®, Beats Studio®, Beats Tour®, Beats Powerbeats®, UrBeats®, Mixr®, Solo®, Beats Pill+®, Beats Pro®, Beats Studio2®, Beats Tour2®, Beats Powerbeats2®, UrBeats2®, Mixr®, Solo2®, Solo3®, Beats by Dr. Dre®, și Powerbeats by Dre® sunt toate mărci comerciale înregistrate ale Beats Electronics, LLC. Respectiv alte branduri și cuvinte descriptive a modelelor de dispozitive aparțin sub mărcilor comerciale înregistrate de respectivul producător, de exemplu QuietComfort® aparține de Bose Corporation, pentru orice dubiu sau întrebare vă rog să ne contactați pentru lămuriri înainte de o achiziție.

Următoarele denumiri de model pentru Beats Electronics, LLC sunt modele de căști utilizate în acest website numai cu titlu de referință: Beats Pill®, Beats Pro®, Beats Studio®, Beats Tour®, Beats Powerbeats®, UrBeats®, Mixr®, Solo®, Beats Pill+®, Beats Pro®, Beats Studio2®, Beats Tour2®, Beats Powerbeats2®, UrBeats2®, Mixr®, Solo2®, și Solo3® și conexiunea lor la numerele de fabrică ale fabricii Beats Electronics, LLC, precum și orice tipărit, nu sunt menite să implice că toate aceste piese sunt echipamente originale ale Beats Electronics, LLC. Deși calitatea majorității articolelor enumerate aici este egală sau depășește specificațiile OEM, unele dintre aceste articole sunt fabricate de Beats Electronics, LLC.

Toate părțile enumerate pe acest site web provin din surse independente de vânzare. Chiar dacă aceste produse au inserate nume de marcă, acestea sunt destinate numai identificării mărcii. Sunt produse aftermarket și nu sunt neapărat aprobate sau recomandate de Beats Electronics, LLC. Nu toate piesele ilustrate au fost fabricate de producătorul echipamentului original sau sub supravegherea sau controlul acestora. Toate celelalte nume de mărci sau mărci comerciale sau mărci comerciale înregistrate utilizate în acest site web sunt proprietatea deținătorilor respectivi.

Instalarea oricărei piese de schimb poate anula sau afecta negativ garanția Dvs. din fabrică. Verificați întotdeauna legile vânzătorului care vă oferă garanția înainte de a vă modifica căștile. Este responsabilitatea exclusivă a utilizatorului de a determina adecvarea produsului pentru utilizarea sa, iar utilizatorul își asumă toate riscurile legale, de vătămare corporală și răspunderea și toate celelalte obligații, îndatoriri și riscuri asociate cu acestea.